Politi: Held ingen er døde

To biler kørte frontalt sammen i et trafikuheld i Odense onsdag aften. Politiet betegner det som rent held, at ingen af de involverede er døde.

Onsdag aften klokken 20.23 støder to biler frontalt sammen, og det kunne sagtens være endt i en tragedie.

Ulykken sker på Ejbygade på stykket mellem Kochsgade og Skibhusvej, hvor der er vejarbejde, og der er kun er en bane i hver retning.

- Vidner ser en Golf køre i høj hastighed i retning mod Rosengårdcentret. En anden bil kører den modsatte vej. Problemet er bare, at ham i Golfen kører i den forkerte vejbane, fortæller vagtchef Hans Frederiksen, Fyns Politi, og fortsætter:

- Manden (ham der kører i den rigtige vejbane, red.) forsøger at undvige, så han kører ind gennem nogle kegler ved siden, men det samme gør manden i Golfen, og det ender med, at de tørner frontalt sammen.

Bryder i brand

Det er en 37-årig mand fra Odense, der kører i Golfen, og en 69-årig mand fra Otterup, der kører i en Citroën.

Ved sammenstødet går der hul på tanken i Cirtoënen, og bilen bryder i brand. Men manden kan selv redde sig ud af bilen, og han slipper fra sammenstødet med overfladiske knubs.

Den 37-årige mand, derimod, er værre tilredt.

- Han kom alvorligt til skade, begge hans ben er knust, og han blev bragt til OUH, men hans skader betragtes ikke som livstruende, siger Hans Frederiksen, der fortæller, at man har taget en blodprøve på manden for at se, om han har været påvirket.

Ifølge vagtchefen er det rent held, at ingen kom værre til skade end det er tilfældet.

- Jeg har set billedet af Golfen, og den er fuldstændig smadret. Og ham i den brændende bil. Tænk hvis han ikke selv kunne komme ud. Uha uha, siger Hans Frederiksen.

Oversigt

    Oversigt