Politi jagter undvegne efter familieopgør

Politi måtte opgive at følge efter to anholdte der stak af fra dem i Vollsmose. Betjentene følte sig presset af en stor menneskemængde, siger politiet.

To mænd, der tirsdag aften slap væk fra politiet under en anholdelse i Odense-bydelen Vollsmose, jages nu af politiet. De to mænd mistænkes for at stå bag et voldeligt overfald på en 45-årig mand - formentlig som en del af et opgør mellem to irakiske familier i bydelen.

Den 45-årige blev overfaldet og blandt andet stukket med kniv af tre andre mænd, da han og en kammerat var i færd med at reparere en bil i en garage ved Bøgeparken i Vollsmose. Politiet blev tilkaldt og anholdte de tre formodede gerningsmænd, da de var på vej væk fra garagen i en bil. Alle tre blev lagt på jorden for at få håndjern på, men det lykkedes to af dem at stikke af og løbe gennem en større menneskemængde, der havde samlet sig på stedet.

- Menneskemængden trækker sig sammen, så kollegerne ikke kan komme til, og de må opgive eftersættelsen. Kollegerne har ikke følt sig personligt truet, men man er presset på en måde, så man ikke umiddelbart kan komme til de anholdte, fortæller politiinspektør Johnny Schou, Fyns Politi.

Ifølge ham var en del kendte kriminelle blandt de tililende, der forhindrede betjentene i at sætte efter de to undvegne.

Onsdag formiddag bliver den ene anholdte, som politiet fik med fra Vollsmose, afhørt, og politiinspektør Henrik Justesen vurderer, at han formentlig kan løslades efter endt afhøring. Politiet kender identiteten på de to undvegne mænd og tror, det nok skal lykkes snart at få fat i dem også.

Oversigt

    Oversigt