I det fynske folks tjeneste

Politi søger flugtbilist

Politiet i Svendborg vil gerne have hjælp til at finde den flugtbilist, der ved halv seks-tiden stak af fra en færdselsulykke i krydset Skovvej - Højebøgevej. En ældre, rød bil overholdt ikke vigepligten og var årsag til at en anden bil blev smadret til ukendelighed. Selv blev flugtbilen næsten ikke beskadiget. Heldigvis var der ingen personskade. Flugtbilisten er sandsynligvis en 50-60-årig mand. I bilen, han snittede, var en far, mor og to børn. Det var et rent held, at de ikke kom noget til, oplyser Svendborg Politi. Specielt efterlyser politiet en kvinde, der så den postkasserøde flugtbil køre afsted fra ulykkesstedet.

Efterlyser kvindeligt vidne

Politiet i Svendborg vil gerne have hjælp til at finde den flugtbilist, der ved halv seks-tiden stak af fra en færdselsulykke i krydset Skovvej - Højebøgevej. En ældre, rød bil overholdt ikke vigepligten og var årsag til at en anden bil blev smadret til ukendelighed. Selv blev flugtbilen næsten ikke beskadiget. Heldigvis var der ingen personskade.
Flugtbilisten er sandsynligvis en 50-60-årig mand. I bilen, han snittede, var en far, mor og to børn. Det var et rent held, at de ikke kom noget til, oplyser Svendborg Politi.
Specielt efterlyser politiet en kvinde, der så den postkasserøde flugtbil køre afsted fra ulykkesstedet.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.