I det fynske folks tjeneste

Politibil kørte frontalt ind i træ

En politibil med tre betjente endte onsdag eftermiddag i et træ efter en biljagt i Odenses gader. Én person blev anholdt, og de tre betjente slap med overfladiske knubs.

Jagten begyndte, da en færdselspatrulje omkring klokken 15 forsøgte at få kontakt til en bil, der kørte hasaderet op ad Nyborgvej.

Det fik blot føreren til at sætte farten op og fortsætte via Palnatokesvej ud til bydelen Vollsmose. Her kom en patruljebil fra Vollsmose kollegerne til undsætning og kom op på siden af den jagtede bil.

- Det ender så med, at patruljebilen kører direkte ind i et træ, men det samme gør bilen, som de jagter, fortæller vagtchef Kenneth Taanquist fra Fyns Politi.

I bilen sad fire unge mænd. Tre af dem blev anholdt med det samme, mens den fjerde forsøgte at stikke af, men hurtigt blev fanget af en hundepatrulje.

- Føreren bliver nu sigtet for at køre uden kørekort og for en lang række færdselsforseelser, som blev begået under jagten, fortæller vagtchefen, som også fortæller, at der var mistanke om, at føreren var påvirket.

De tre betjente blev kørt til skadestuen til tjek, men slap altså med skrammer, mens ingen af personerne i flugtbilen kom noget til.

Ved du noget? Så send os et tip