I det fynske folks tjeneste

Politidirektør meldt for bestikkelse

Midt- og Vestjyllands politidirektør Jens Kaasgaard er af en borger blevet meldt til politiet for at modtage VIP-billetter fra Messecenter Herning.

En borger fra Odense har indgivet en politianmeldelse mod politidirektør Jens Kaasgaard fra Midt- og Vestjyllands Politi.

I anmeldelsen anklager Kristian Kristiansen politidirektøren for overtrædelse af den såkaldte korruptionsparagraf, som siger, at personer i offentlig tjeneste ikke må modtage gaver.

Anmeldelsen kommer efter dagbladet B. T. s afsløring af, at politidirektøren siden 2007 har modtaget VIP-billetter til sports- og koncertarrangementer fra Messecenter Herning. I alt har billetterne haft en værdi af 12.500 kroner.

Da Messecenteret er afhængig af politidirektørens tilladelse til at afholde sine arrangementer, kan VIP-billetterne ses som bestikkelse, mener anmelderen.

- Jeg opfatter det som en repræsentativ forpligtelse, siger Jens Kaasgaard til B.T. om billetterne til sig selv og sin kone til bl.a. koncerter med Bruce Springsteen og Genesis.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.