I det fynske folks tjeneste

Politidirektør træt af utilfredse betjente

Direktør for Fyns Politi Poul Bjørnholdt Løhde har fået nok af utilfredse betjente i Svendborg

Den fynske politidirektør, Poul Løhde, har fået nok af nogle betjente i Svendborg, som er stærkt kritiske overfor politireformen.

Han kalder dem for "gamle mænd", der ikke er fulgt med tiden, og en af dem får nu en disciplinærsag på halsen for at kritisere sine politikolleger i Odense.

Det er politiassistent Gert Jepsen, Svendborg, der netop har sendt Poul Løhde en fire sider lang bandbulle over, hvor elendig dækning, politiet giver Sydfyn, skriver Fyns Amts Avis.

Han peger også på hvor dårlig en borgerservice, der gives fra kollegerne på vagtcentralen i Odense.

- Nu er det jo ikke bare et brev til mig, men det er også sendt til andre og er derved også nået til pressens kendskab. Dermed hænges kollegerne i Odense nærmest offentligt ud, og det kan jeg ikke på nogen måde acceptere, siger Poul Løhde til Fyns Amts Avis.

- Når det er sagt, skal vi selvfølgelig have os en alvorlig snak med
politifolkene i Svendborg, der åbenbart ikke føler sig som en del af den samlede fynske styrke. Jeg medgiver, at der er mange dygtige og flittige folk i Svendborg, men der er også en gruppe ældre betjente, der åbenbart ikke kan acceptere forandringer, og det er uholdbart.

- Politiet får på landsplan ordre om at undersøge prostitutionens bagmænd og være opmærksom på bande-kriminalitet. Så nytter det altså ikke noget - i hvert fald ikke lige nu - at bruge kræfterne på at være gadebetjente i Svendborg. Hvis forholdene ændrer sig, skal politiet også ændre opgavefordelingen, og så bliver der måske igen brug for gadebetjentene, men lige nu har vi mange alvorligere
hovedopgaver at tage os af, og det må betjentene i Svendborg
også forstå, siger Poul Løhde til Fyns Amts Avis.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.