Politidirektør: Vi har styr på Vollsmose

Politidirektøren for Fyn efterlyser ikke mere mandskab til at tage sig af problemer i Vollsmose.

Fyns Politi har ikke brug for mere mandskab til at tage sig af problemerne i Vollsmose.

Det slår politidirektøren for Fyns Politi, Poul Bjørnholdt Løhde, fast, efter at Odense Kommune fredag bad justitsminister Morten Bødskov (S) om mere politi øjeblikkeligt.

- Det kommer noget bag på os, siger politidirektøren, der fortæller, at kommunen ikke har kontaktet politiet om spørgsmålet.

- Vi bruger en del ressourcer i Vollsmose, men vi har de ressourcer, der er nødvendige i det daglige.

Der mangler heller ikke ressourcer i tilfælde af uroligheder eller optøjer i bydelen.

- Der er ét politi i Danmark, siger Poul Bjørnholdt Løhde.

- Hvis der opstår en situation, hvor der er brug for ekstra mandskab, så ringer vil til rigspolitiet og får hjælp fra andre kredse, fortsætter han.

Kommunens henvendelse kommer efter uroligheder i området, og efter at det er kommet frem, at posten nægter at bringe pakker ud.

- Vi har haft møder med postvæsnet, og problemet er løst, siger politidirektøren.

- Posten kører ud med pakker på et andet tidspunkt og har fået et telefonnummer, så de hurtigt kan komme i kontakt med os, fortsætter han.

Han understreger, at politiet generelt har et godt forhold til beboerne i Vollsmose.

- Det er ikke Vollsmose som sådan, der er problemet. Vi er meget populære blandt almindelige mennesker derude og er endda blevet mødt med klapsalver.

- Men der er nogle bøller, der laver ballade, men vi har styr på situationen. Vi er massivt til stede og går efter bøllerne for at stoppe dem. Det vil vi blive ved med, siger politidirektør Poul Bjørnholdt Løhde.

Oversigt

    Oversigt