Politiet anholder to piger for vold mod 19-årig

Fyns Politi har anholdt to piger på henholdsvis 16 og 17 år for overfald på 19-årig pige i Assens.

To piger fra Assens på henholdsvis 16 og 17 år er anholdt for at have overfaldet en 19-årig kvinde på rutebilstationen i Assens natten til lørdag.

Begge de anholdte sidder i øjeblikket til afhøring på politigården i Odense, hvor også de sociale myndigheder fra Assens deltager, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Der er endnu ikke nogen oplysninger om, hvordan de anholdte forholder sig til sigtelsen, men politiet er overbevist om, at det er de rigtige personer, man har fået fat i.

Anholdelserne sker på baggrund af henvendelser fra offentligheden kombineret med tekniske beviser i form af overvågningsbilleder fra en bus samt fra sociale medier, hvor Fyns Politi også har henlagt sin efterforskning.

Den 19-årige kvinde fra Ringe blev tilsyneladende helt umotiveret overaldet af de to piger, da hun var ved at sætte sig ind i den natbus, der skulle køre hende hjem.

Hun har forklaret politiet, at kvinderne hev hende ud af bussen ved håret, før de rev og slog hende.

Det var 19-åriges mor, der anmeldte overfaldet, da datteren kom hjem til Ringe med mærker efter slag og spark og hudafskrabninger på kroppen og i ansigtet.

De to kvinder var sammen med to mænd og yderligere en kvinde på busstationen natten til lørdag.

Oversigt

    Oversigt