Dræbt af lastbil: Politiet mener at have identificeret trafikdræbt kvinde

Fyns Politi bad torsdag eftermiddag om hjælp til at finde ud af, hvem trafikdræbt kvinde i Odense er. Sent torsdag aften oplyste politiet, at der formentlig er tale om en 75-årig kvinde fra Odense.

En ældre kvindelig cyklist er død, efter at hun torsdag middag blev påkørt af en lastbil i krydset mellem Thomas B. Thriges Gade og Buchwaldsgade i det centrale Odense.

Politiet har endnu ikke kunnet identificere kvinden og beder nu borgerne om hjælp. Fyns Politi har udsendt et signalement af kvinden.

Opdatering
Clock07. mar 2019, kl. 21:49
Via datoen i ringen er det med godt gammeldags og vedholdende politiarbejde i Folkeregisteret formentlig lykkedes os at finde identiteten på den afdøde kvinde. Der er umiddelbart tale om en 75-årig kvinde fra Odense. De formodede pårørende er underrettet, oplyser Fyns Politi.

Der er ifølge politiet tale om en ældre kvinde, som er cirka 160 centimeter høj. Hun var iført en sort regnjakke med hætte, sorte bukser, grøn trøje og brun-sort halstørklæde. Hun bar små rav-øreringe, en ring med blå sten på højre hånd, en vielsesring med datoen 18.07.64 indgraveret samt et sølvfarvet armbåndsur af mærket Citizen. 

Sort damecykel med sort cykelkurv

Politiet oplyser desuden, at kvinden kom kørende på en sort damecykel af mærket Fuji med sort cykelkurv på styret. Den afdøde kvinde bar også briller. 

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Fyns Politi på telefonnummer 114. Du bedes spørge efter vagtcentralen. 

Kvinden blev efter ulykken kørt til Odense Universitetshospital og blev kort efter klokken 14 erklæret død.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Lastbil undersøges

Fyns Politi gik efter ulykken i gang med at undersøge lastbilen for at få et overblik over, hvad der skete ved ulykken.

 - Vi tror, det er en klassisk højresvingsulykke, fordi lastbilchaufføren kommer kørende ad Havnegade op til krydset, hvor han skal dreje til højre ad Toldbodgade (ad Buchwaldsgade ned mod Toldbodgade, red.), hvor ulykken sker, siger vagtchef Hans Jørgen Larsen fra Fyns Politi til Ritzau.

 - Der bliver hun skubbet, presset eller væltet ind under lastbilen.

Oversigt

    Oversigt