I det fynske folks tjeneste

Politiet: Brand på Middelfartvej var påsat

Kriminalpolitiet har nu kikket på årsagen til branden i en kælder på Middelfartvej natten til torsdag, og den eneste logiske forklaring er, at branden er påsat.

-

Selv om teknikkerne endnu ikke er færdige med deres rapport om årsagen til branden på Middelfartvej natten til torsdag, er der ingen tvivl hos kriminalpolitiet, der mener at den eneste logiske forklaring er, at branden er påsat.
-Den er påsat, ingen tvivl om det, lyder det fra leder af kriminalpolitiets afdeling vest, Niels Christian Larsen. Han kan også oplyse at gerningsmanden muligvis har haft en nøgle til kælderen, da der ikke er fundet opbrudsmærker.

På mandag skal brandteknisk institut og politiets teknikere kikke på, i hvor høj grad beboerne i ejendommen var i fare. TV 2/Fyn talte torsdag med en af beboerne, der kunne fortælle, at beboerne føler sig meget utrygge. 
-Det er ikke rart. Det er svært at finde ro. Jeg kan ikke forstå, hvordan nogen kan få sig selv til at antænde en brand i en beboelsesejendom, sagde beboer Niels Højmark til TV2/Fyn torsdag.

Politiet har ingen idé om, hvem der står bag brandstiftelsen.