Politiet efterforsker mistænkeligt dødsfald

En midaldrende mand er fundet død i en opgang i Odense. Fyns Politi betragter det som mistænkeligt.

Fyns Politi efterforsker i øjeblikket et mistænkeligt dødsfald i en opgang på Jacob Hansens Vej i Hjallese i det sydlige Odense.

Onsdag morgen fik politiet en anmeldelse om, at der var fundet en død person.

quote Når man finder en død person i en opgang og under de omstændigheder, så er det mistænkeligt

Carsten Dichmann

- Vi modtog anmeldelsen klokken 08.04, hvor en person havde fundet en død person i en opgang. Vi sendte en patrulje derud, der undersøger stedet kortvarigt og melder tilbage, at der er mistænkeligt, siger efterforskningsleder Carsten Dichmann fra Fyns Politi.

Fortsatte undersøgelser

Undersøgelserne er endnu i gang på Jacob Hansens Vej, så efterforskningslederen kan endnu ikke sige så meget om dødsfaldet. 

 
 
Foto: Thomas Mengers Karstensen

- Men når man finder en død person i en opgang og under de omstændigheder, så er det mistænkeligt, siger Carsten Dichmann.

Teknikerne er endnu i gang med efterforskningen på stedet, og ifølge efterforskningslederen kan der gå timer, før politiet er klar med yderligere informationer om dødsfaldet. Identitet på afdøde er endnu ikke offentliggjort. 

- Nu er vi nødt til at se, hvad undersøgelserne giver derude. Og jeg kan ikke komme ind på nærmere omkring identitet, da alle pårørerende endnu ikke er underrettet, siger efterforskningslederen.

Ikke sikkert det er en forbrydelse

Heller ikke politiets indsatsleder på stedet kan endnu hverken be- eller afkræfte, hvorvidt der er tale om en forbrydelse.

- Der er ikke noget, der indikerer for nuværende, at der er tale om en forbrydelse. Der kan sagtens være tale om en ganske almindelig og uheldig hændelse, hvor vedkommende er faldet om og har slået sig, og deraf er afgået ved døden, forklarer indsatsleder Morten Ebersbach. 

- Men når vi finder en dødfunden person, hvor vi ikke umiddelbart kan sige, hvad der er dødsårsagen, så er vi nødt til at lave store armebevægelser og være sikre på, at der ikke er sket en forbrydelse, siger indsatslederen.

Politiet har slået et telt op omkring døren ind til opgangen, hvor den midaldrende person i morges blev fundet.

 
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt