Politiet efterlyser ældre senil mand

Odense Politi efterlyser en ældre senil mand, der natten til fredag forlod sit hjem i det sydøstlige Odense. Politiet har forgæves ledt efter manden i nat, og vil fredag middag sætte hundepatruljer og helikopter ind i eftersøgningen.

-

Odense Politi efterlyser en ældre senil mand, der natten til fredag forlod sit hjem i det sydøstlige Odense. Politiet har forgæves ledt efter manden i nat, og vil fredag formiddag sætte hundepatruljer ind i eftersøgningen.


Den 78-årige Vagn Eilby forlod sit hjem på Østerbækvej kl. 01 fredag morgen. Politiet ved ikke, hvorfor den senile mand pludselig forlod sit hjem.


Et vidne så fredag nat manden gå mod Nyborgvej, og fredag formiddag fik politiet meddelelser om, at manden skulle være gået langs motorvejen mod Langeskov.


Politiet intensiverede fredag middag eftersøgningen med hundepatruljer, og hvis manden ikke dukker op, vil politiet bruge en helikopter i eftersøgningen.


Signalement
Den 78-årige mand er omkring 175 cm høj og almindelig af bygning. Han har kort mørkt hår med en tot i panden og er derudover skaldet.


Da han forlod sit hjem var han iført en mørklilla vindjakke, en beige, lysebrun og mørkebrun rullekravesweaters, sorte joggingbukser og sorte sko.


Henvendelser i sagen til Odense Politi på 66 14 14 48

Oversigt

    Oversigt