I det fynske folks tjeneste

Politiet efterlyser voldtægtsmand

Fyns Politi efterlyser manden på disse overvågningsbilleder. Han er mistænkt for en usædvanlig grov voldtægt i Odense.

00:14

Denne mand er mistænkt for en fuldbyrdet og grov voldtægt i Odense natten til fredag. Hvis du kan genkende ham, så ring til Fysn Politi på tlf. 114

1 af 2

Natten til fredag blev en 50-årig kvinde voldtaget i centrum af Odense. Voldtægten skete bag værtshuset "Den Fede" på Nørregade.

- Det var en fuldbyrdet og meget grov voldtægt, fortæller Jesper Pedersen fra Fyns Politi.

Kvinden havde været på værtshuset Sir Club tidligere på aftenen og natten, og det er på vej hjem derfra, hun møder gerningsmanden. Han trækker hende ind i en baggård til værtshuset "Den Fede", hvor voldtægten finder sted.

- Under voldtægten lykkes det den 50-årige at ringe op til en bekendt. Han ligger og sover, men kan høre, at der foregår noget voldsomt, og at kvinden siger "Jeg er i Nørregade", siger Jesper Pedersen.

Derfor skynder den bekendte sig til stedet. Samtidig med to yngre fyre går han ind i baggården, hvor en mand hurtigt går forbi dem. Fyns Politi mistænker, at det var gerningsmanden.

Gerningsmanden er ca. 25 år, 160-170 centimeter høj og stærk uden at være trænet. Håret er mørkt og kort, øjnene er brune og han var iført blå jeans med hængerøv, en hvid trøje og en sweatshirt med lynelås over.

Udover den formodede gerninsmand efterlyser Fyns Politi også to vidner. Det drejer sig om de to yngre mænd, der fulgte med kvindens bekendte ind i baggården. De så ud til at være studerende og spiste desuden ostepops.

Alle hendvendelser i sagen skal ske til Fyns Politi på tlf. 114.