Politiet: En helt almindelig nytårsnat

Fyns Politi melder om en ganske normal nytårsnat, hvad angår anholdte, ballade og brande.

Der har ikke været noget ekstraordinært at lave for Fyns Politi nytårsnat. Politiet betegner det selv som en normal nytårsnat med hvad der nu hører til af anholdte for forskellige ulovligheder.

Der har dog været en række brande på Fyn og øerne i løbet af nytårsnatten.

Udover den udbrændte tankstation i Sandager ved Assens, har der blandt andet også været brand i en lade på Trenderupgade i Ærøskøbing.

Her var det nytårskrudt, der satte ild i laden, fortæller politiet.

- Det var en raket, der efter den var blevet fyret af, lavede en 180 graders vending og strøg direkte ned gennem taget på en lade, der var fyldt med halm, siger vagtchef ved Fyns Politi, Lars Thede.

- Der har været en del brande, både små og større, men ellers har det været en ganske almindelig nytårsnat, siger Lars Thede.

Ni anholdte

Han fortæller, at de til trods for betegnelsen 'en almindelig' nytårsnat alligevel har haft godt fyldt op i kælderen på politigården i Odense.

- I alt har vi ni personer siddende, siger vagtchefen.

En 55-årig mand blev anholdt for at true en betjent med en gasrevolver, og en 36-årig serbisk mand blev taget på fersk gerning midt i et indbrud på Margrethelundsvej i Svendborg.

- Resten har vi anholdt for beruselse og mindre overtrædelser af ordensbekendtgørelsen. De vil alle blive løsladt i løbet af dagen, siger Lars Thede.

Fyns Politi har i tidsrummet fra nytårsaften klokken 21.25 og indtil nytårsmorgen klokken 05.00 anholdt ikke mindre end syv spiritusbilister, heraf tre på knallert og fire i bil.

Den ene knallertfører forsøgte at stikke af fra politipatruljen, men blev løbet op af en politihund.

 

Oversigt

    Oversigt