Politiet genåbner fynsk motorvej efter dødsulykke

Den totale trafikknude på den fynske motorvej er nu løst efter flere timers oprydning fra dødelig ulykke.

Den fynske motorvej er nu åbnet i begge retninger efter en totalspærring siden onsdag morgen på grund af en dødelig ulykke med lastbiler og en varevogn, oplyser Fyns Politi.

To mænd døde, da deres varevogn blev mast i et harmonikasammenstød med fire lastbiler omkring klokken halv otte onsdag nær Middelfart.

- Fynske Motorvej. I dette øjeblik åbnes der helt op for motorvejen. Kør forsigtigt ..., skriver Fyns Politi på Twitter.

I flere timer var begge retninger spærret, da det tog tid at rydde op omkring de væltede lastbiler. Efter middag åbnede politiet for det ene spor, og først omkring klokken 14 var der mulighed for almindelig trafik på motorvejen.

Oprydningsarbejdet har været vanskeliggjort af, at lastbilerne sidder godt og grundigt sammen, sagde vagtchef Erik Skov tidligere til Ritzau.

Begge dræbte mænd sad i den polsk indregistrerede varebil, som blev klemt mellem to lastbiler. I lastbilerne er to chauffører lettere tilskadekomne, mens to andre er sluppet med chok, oplyser politiet.

Ulykken skete kort før klokken 7.43, hvor politiet blev alarmeret i forbindelse med harmonikasammenstødet.

- Den præcise årsag er fortsat ukendt, men ved uheldet påkørte en lastbil en forankørende lastbil, sagde vagtchef Erik Skov.

- Bagved kom en varebil, der kørte op i lastbil nummer to. Bagefter igen kom en lastbil, der påkørte varebilen, der blev klemt op i den forankørende lastbil. Slutteligt påkørte endnu en lastbil denne lastbil, lød det fra vagtchefen.

Årsagen til ulykken er som nævnt fortsat ukendt, men en bilinspektør skal nu se nærmere på ulykken.

Oversigt

    Oversigt