Politiet jagtede motorcykel

Politiet har haft travlt med at jagte flygtende trafikanter. Torsdag formiddag jagtede politiet en bilist, og sidst på eftermiddagen en motorcykel.

Torsdag har stået i politijagtens tegn. Først måtte politiet jagte en 24-årig mand, der nægtede at stoppe for politiet i Odense, og omkring klokken 16.40 var den gal i verninge på Vestfyn, hvor en motorcykelist nægtede at følge politiets anvisninger.

Politiet eftersaten en motorcykelist på Assensvej i verninge, da denne ikke stoppede, da han blev vinket indt til siden.

- Så patruljevognen kører efter ham, og vi kører rundt i området, men jagten stopper i krydset Neversvej/Krengerupvej, for mortorcyklisten vælter, hvorefter vi kan snakke med ham, fortæller vagtchef Lars Thede, Fyns Politi.

Manden på motorcyklen kommer ikke til skade, da han vælter, men motorcyklen bliver beskadiget.

Flugt-motorcyklisten er fra lokalområdet, en 38-årig mand med kørekort til motorcykel, men med forkert nummerplade på.

- Vi ved ikke endnu, hvordan den nummerplade er havnet på hans motorcykel, for den stammer fra en motorcykel, der hører hjemme i Jylland, siger Lars Thede.

Den 38-årige er sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, og måske kommer der også en sigtelse for tyveri af nummerplader oveni.

Oversigt

    Oversigt