Politiet leder efter tre unge efter råt gaderøveri

En hundelufter er blevet udsat for et brutalt overfald. Fyns Politi vil gerne tale med vidner.

En 59-årig mand er i livsfare, efter at han torsdag eftermiddag i Odense-bydelen Vollsmose blev udsat for, hvad politiet kalder et "særdeles groft, røverisk overfald".

Manden var ude at lufte sin puddelhund ved atletikstadionet mellem Bøgeparken og B1909's træningsbaner, da han blev overfaldet af ukendte gerningsmænd.

Flere vidner har fortalt til politiet, at tre unge mænd løb fra stedet, hvor den 59-årige blev fundet. Politiet mener, at han har været udsat for et gaderøveri.

Politiet leder efter tre unge på 16-18 år. Der er endnu kun et spinkelt signalement af dem, men de er af udenlandsk herkomst, oplyser politikommissær Niels Erik Nymark Jensen fra Fyns Politi.

- Vi har sat mange ressourcer ind i efterforskningen, siger Niels Erik Nymark Jensen.

Han opfordrer eventuelle vidner til straks at gå til politiet.

Manden blev efter overfaldet fundet bevidstløs på et stisystem med sine ejendele spredt rundt omkring sig. Den 59-årige havde skader i ansigtet og blev derefter kørt med lægeambulance til Odense Universitetshospital.

Her ligger det hårdt medtagne voldsoffer nu på den neurokirurgiske intensivafdeling - muligvis med en blødning i hjernen.

- Da det grove overfald sker ved siden af B1909's baner umiddelbart før klokken 16, må der have været ét eller flere vidner, der har observeret overfaldet eller gjort observationer af interesse for sagen, tilføjer politikommissæren.

Det kunne for eksempel være forældre, der afleverede deres børn til fodboldtræning.

Den overfaldne mand er cirka 180 centimeter høj og tæt af bygning. Han har gråt, kort hår og overskæg.

Han havde arbejdstøj og sorte arbejdssko på, da han var ude at lufte hunden. Det var en mørkeblå arbejdsjakke og arbejdssmækbukser i en grålig eller blålig farve.

Hunden er en sort puddel. Til den havde han medbragt en rød hundesnor og en blå og hvid hundedrikkedunk, oplyser politiet.

Folk, der har oplysninger om manden eller overfaldet, kan kontakte Fyns Politi på telefonnummeret 114.

Oversigt

    Oversigt