I det fynske folks tjeneste

Politiet lukker hashklub

Politiet har med skilte gjort det klart, at det er ulovligt at opholde sig i eller i nærheden af Dronningsgade  2D, kælderen

Odense Politi har nedlagt forbud mod at opholde sig i eller omkring en kælderlejlighed i byens centrum. Politiet mener, at lokalerne huser en hashklub.

Fra onsdag giver det en bøde at opholde sig på adressen Dronningesgade 2B. Forbuddet står at læse på store skilte på adressen og i en bekendtgørelse som politimesteren onsdag har indrykket i Fyens Stiftstidende.

- Vi har gennem længere tid konstateret at der bliver handlet med narkotiske stoffer fra adressen, og derfor nedlægger vi nu forbud mod besøg på adressen, forklarer Henning Petersen, der er Vicepolitikommissær ved Odense Politi.

Det er en forholdsvis ny lov, der giver politiet mulighed for at nedlægge adgangsforbud på en adresse, når der foregår strafbare handlinger til ulempe for omgivelserne.

Det virker

I Odense har politiet indtil nu benyttet sig af adgangsforbud 3-4 gange.
 
- Erfaringerne er gode og forbudet virker øjeblikkeligt. Ingen mennesker kommer på adressen, når vi har udstedt adgangsforbud og dermed stopper ulemperne for omgivelserne, siger Henning Petersen.

Personer der pågribes gentagne gange på en forbudt adresse risikerer fængsel i op til 4 måneder.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.