I det fynske folks tjeneste

Politiet ransager i jagt på maskinpistol

04:25

Fyns Politi taler med forbipasserende i kolonihaven

1 af 4

Politiet ransager flere adresser i jagten på det våben, der dræbte Bjarne Johansen og Heidi Nielsen

Anholdelsen af den 37-årige mand for dobbeltdrabet i Tusindårsskoven skete uden dramatik på gaden midt i Odense. Samtidig ransager politiet flere adresser for at finde blandt andet maskinpistolen, der blev brugt.

Det oplyser vicepolitiinspektør Henrik Justesen, der ikke vil komme med detaljer om, hvad der førte til anholdelsen.

- Det er en grundig efterforskning og tip fra offentligheden, at vi nu tager det drastiske skridt at anholde og sigte ham for dobbeltdrabet, fortæller Henrik Justesen.

Ægteparret Bjarne Johansen og Heidi Nielsen blev dræbt i en byge af skud fra en maskinpistol i Tusindårsskoven den 13. april. Henrik Justesen kan dog ikke sige, om politiet har fundet drabsvåbnet.

- Vi er i gang med at ransage flere steder, og jeg ved ikke, hvad der er fundet, eller hvad der måtte dukke op, siger han.

I forbindelse med drabet forsvandt Bjarne Johansens pung og kamera. Mandag oplyste politiet, at pungen var fundet på taget af en judoklub på Kløvermosevej i Odense.

Samtidig fortalte man, at drabsmanden måske var fanget på et videokamera.

- Jeg ved ikke, om det er manden på videoen, vi har anholdt, for jeg har endnu ikke set ham, siger Henrik Justesen, der heller ikke kan fortælle, hvordan den 37-årige forholder til sigtelsen, da han endnu ikke er afhørt.

Den anholdte, der i forvejen er kendt for mindre straffelovsovertrædelser, vil fredag blive fremstillet i grundlovsforhør, hvor anklagemyndigheden vil kræve dørene lukket.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.