Politiet ransager spillebule i Odense

Billeder af Al Capone, grønne filtborde og pokerjetoner mødte natten til fredag politiet, da en uropattrulje ransagede en taglejlighed i det centrale Odense.

-

Billeder af Al Capone, grønne filtborde og pokerjetoner mødte natten til fredag politiet, da en uropattrulje ransagede en taglejlighed i på St. Glasvej i det centrale Odense.

Lejligheden betegnes som en topprofessionel spillebule, hælercentral og bookmakervirksomhed, som har omsat for mange tusinde kroner.

- Vi fandt et loftsrum, der var indrettet som en komplet spillebule. Der var fotos af de gamle mafialedere på væggen og alle remedier til pokerspil lå fremme på de grønne filtborde, fortæller lederen af Odense Politis uropatrulje, Henning Petersen, til Ritzau.

Politiet rykkede sent torsdag ud til lejligheden efter at have modtaget et tip om piratkopiering af dvd-film. Politiet fandt ganske rigtigt en omfattende mængde udstyr til at kopiere film og fremstille falske covers. Overraskende fandt politiet samtidig spillebulen i det tilstødende lokale.

To mænd i 30erne blev anholdt på adressen mens en tredje meldte sig selv til politiet senere.

/ritzau/

Oversigt

    Oversigt