Politiet søger vidner til vanvidskørsel på motorcykel

Fyns Politi leder fortsat efter vidner til en motorcyklists hasarderede kørsel søndag i Odense. Manden kørte blandt andet på cykelsti og over for flere røde lys.

Fyns Politi efterlyser vidner til en motorcyklists vilde kørsel søndag aften i Odense N fra klokken 18.48 til klokken 18.57, hvor han forulykkede i krydset Slettensvej - Anderupvej i Odense N..

En politipatrulje bemærkede kort før ulykken motorcyklisten på Bogensevej i Næsby-Hoved Broby. Motorcyklisten, en 33-årig mand fra Odense, kørte ind mod byen, men han standsede ikke på politiets anvisning, og kørslen fortsatte mod nord ad Smedebakken, vest ad Søhusvej, syd ad Stærehusvej, igen ind mod Odense ad Bogensevej, nord ad Otterupvej og vest ad Anderupvej. Han blev anholdt, da han væltede i krydset. 

 
 
Foto: David Moritz

Lang række overtrædelser
Politiet efterlyser vidner, som kan have været udsat for en fare, som følge af motorcyklistens kørsel. Der blev blandt andet kørt på cykelsti og overfor røde lys. Den 33-årige mand er afhørt og løsladt igen, og han er sigtet for at være påvirket af euforiserende stoffer, for kørsel uden kørekort til motorcykel, kørsel i frakendelsestiden, tyveri/hæleri i forhold til nummerplade og diverse overtrædelser af færdselsloven. Og så undersøger politiet, hvor han har motorcyklen fra.

Motorcyklisten kom ikke noget til ved uheldet, men han kan se frem til endnu en sigtelse, hvis det viser sig, at han har udsat andres liv for fare. Fyns Politi kan kontaktes på 114.

 

Oversigt

    Oversigt