Politiet søger vidner til voldtægt ved motorcykeltræf

En 17-årig pige blev overfaldet af to mænd og voldtaget i Odense. Pigen blev fundet bevidstløs.

Fyns Politi beder om hjælp til opklaring af et seksuelt overgreb og offentliggør nu et detaljeret kort over pladsen til det motorcykeltræf i Tusindårsskoven i Odense, hvor den 17-årig pige blev voldtaget.

Overgrebet fandt sted fredag 16. august mellem klokken 22 og 23 i et krat ved en grusvej, kort efter pigen havde været på toilettet.

- Vi håber, at kortet kan hjælpe eventuelle vidner med at huske, hvor de var, og hvad de eventuelt så omkring det tidsrum, hvor overgrebet fandt sted, siger vicepolitikommissær Carsten Mogensen.

Politiet har indtil nu kun modtaget få henvendelser i sagen og håber, at kortet vil få flere vidner til at henvende sig.

- Vi vil selvfølgelig gerne høre, hvis nogen har set de to mænd i nærheden af pigen - eller måske set dem følge efter hende. Vi har brug for alle de øjne, der kan have set noget, siger Carsten Mogensen.

Ifølge politiet blev pigen fundet med benklæderne delvist aftaget, og de personer, som fandt hende, bragte hende til et madtelt, hvor hun kom til bevidsthed.

Den 17-årige pige blev undersøgt på Center For Voldtægtsofre i Odense, hvor lægerne konstaterede, at hun havde lettere skader efter vold.

Pigen arbejdede som medhjælper i et madtelt på festivalpladsen. Hun har fortalt politiet, at hun blev overfaldet af to mænd.

Pigen har forklaret om de to gerningsmænd, at de ikke var lige høje, og at de begge talte dansk. Den ene forekom at have en hæs stemme, og i hvert fald en af mændene bar formentlig en læderjakke eller en lædervest.

Under overfaldet blev pigen skubbet eller kastet ind i noget krat ved grusvejen. Hun fik en tøjgenstand puttet i munden, så hun ikke kunne skrige op. Derefter forbrød den ene mand sig seksuelt imod hende, mens den anden holdt hende fast.

Kortet viser blandt andet, hvor den toiletvogn, den 17-årige pige benyttede umiddelbart inden overfaldet, var placeret. Stedet, hvor selve overgrebet skete, og hvor pigen efterfølgende blev fundet, er markeret med en stjerne.

Bestyrelsen og de 11 fynske MC-klubber, der arrangerer Fyns MC Festival, tager afstand fra det grove sexovergreb.

Oversigt

    Oversigt