Politiet til forsvundet fører: Kom frit frem

Fyns Politi leder efter den mand, som havde nøglerne til den Audi, der fredag morgen blev ramt af et tog på Svendborgbanen i Odense.

Fyns Politi leder aktivt efter den mandlige fører af den røde Audi A4, der tidligt fredag blev ramt af et tog på Svendborgbanen.

Politiet har fundet ejerne af bilen, men ikke føreren. Han er forsvundet.

- Vi synes, han skal melde sig selv. Vi bliver i hvert fald ved med at lede, til vi finder ham, siger vagtchef ved Fyns Politi, Lars Thede til TV 2/Fyn.

Ejerne af bilen har forklaret til Fyns Politi, at de har lånt bilen ud til et nært familiemedlem, men man ved ikke hvorfor føreren af bilen er forsvundet - og det er heller ikke sikkert, at det var familiemedlemmet, som sad bag rattet.

- Vi ved reelt ikke, hvem der kørte bilen. Men det kan han fortælle os, når vi finder ham. Manden er jo ikke dømt og det kan jo være, han har en god forklaring, siger Lars Thede.

Toget ramte audien klokken 04.30. Her holdt den forladt i jernbaneoverskræingen på Hjallesegade i det sydlige Odense.

Bilen er tilsyneladende kørt fast, da den bliver forsøgt kørt gennem et omfattende vejarbejde i gaden. Der hvor bilen er blevet efterladt er der kun levnet plads til fodgængere og trækkende cyklister.

Der var ingen personer i bilen ved kollisionen.

 
 
Foto: Ole Holbech

 

Oversigt

    Oversigt