Politiet tilfredse efter rolig bandefest

Fyns Politi er tilfredse med forløbet af lørdagens aktion ved en bandefest i Odense.

Fyns Politi indførte visitationszonen og øgede beredskabet i weekenden efter meldingen om at bandegrupperingen Black Army havde indbudt til fødselsdagsfest.

- Overordnet er vi ganske godt tilfredse med den måde, det er forløbet på. Vi har ikke haft voldelige sammenstød, vi har haft en ganske fredelig og almindelig lørdag nat i Odense. Det er vi rigtig godt tilfredse med, siger Johnny Schou, linjeleder for lokalpolitiet ved Fyns Politi.

Flest Black Army rygmærker

Black Army, der holdt fødselsdagsfesten, havde også inviteret rockergruppen Bandidos og bandegrupperingen Loyal to Familia. Men det var overvejende rygmærker fra Black Army, der var at se ved festen lørdag aften.

- Vi har selvfølgelig lavet optegnelser af, hvem der kom til festen. I det kommende dage gennemgår vi så oplysningerne, så vi kan kan danne et efterretningsmæssigt overblik over, hvem der har hvilke forbindelser nationalt, siger Johnny Schou.

Nogle blev væk

Alle deltagerne blev visiteret, fotograferet og skulle afgive identitetsoplysninger. Oplysninger er vil indgå i politiets fremtidige arbejde med banderne.

Og at politiets aktion fik nogle til at blive væk fra festen, det bekymrer ikke politiet.

- Vi kender ikke deres motiv til at komme eller ikke komme. Men vi er ganske godt tilfredse med, at vi har meldt ud, hvad vi agtede at gøre. Og hvis det så har fået dem til at holde sig væk, så er det fint, hvis den aktivitet, de ville komme og udøve, ikke var forenelig med, at vi var det, siger Johnny Schou, linjeleder for lokalpolitiet ved Fyns Politi.

Oversigt

    Oversigt