Politiforening til direktøren: Du snakker udenom

Næstformanden i Fyns Politiforening savner, at Politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen forholder sig til den kritik, hun modtog onsdag.

Hos Fyns Politiforening savner man stadig svar på de helt grundlæggende samarbejdsproblemer, som de meldte ud onsdag.

- Jeg synes, hun snakker lidt udenom. Det er i bund og grund hendes ledelsesstil, og så den måde hun nedgør politiets arbejde på ude i pressen, siger næstformand i Fyns Politiforening, Kurt Bønnelykke Nielsen til TV 2/FYN i dag. 

Onsdag afbrød Fyns Politiforening samarbejdet med politidirektøren for Fyns Politi, Kit Claudi Grøn-Iversen. Det skete på baggrund af, at politiforeningens 600 medlemmer ikke længere havde tillid til politidirektøren

Det har blandt andet været den store reorganisering af Fyns Politi, der har dannet grundlag for politiforeningens uoverensstemmelser med politidirektøren. Derudover har politidirektørens kontante ledelsesstil været hård og konfronterende, sagde formanden for Fyns Politiforening onsdag til TV 2/FYN. 

- Vi har prøvet gennem et år at nå hinanden, og det her den sidste løsning, sagde Steffen Daugaard, formand i Fyns Politiforening, i går til TV 2/FYN.

quote Jeg synes hun snakker lidt udenom

Kurt Bønnelykke Nielsen, Næstformand, Fyns Politiforening, 

Onsdag svarede politidirektøren på betjentenes kritik i TV 2/FYN.

- Jeg må kigge på min egen stil og lytte til den kritik, betjentene kommer med. Jeg har indkaldt medarbejderforeningen til et møde, hvor vi kan drøfte, hvordan vi kommer videre og skaber et fornuftigt arbejdsklima, forklarer Kit Claudi Grøn-Iversen, dog uden at komme med konkrete forslag til, hvordan samarbejdsproblemer skal løses.

Fredag mødes  Fyns Politiforening og politidirektøren for at forsøge at løse problemet. 

 

Kit Claudi Grøn-Iversen svarer på kritikken fra sine ansatte

 

Oversigt

    Oversigt