I det fynske folks tjeneste

Politiker dømt for butikstyveri

Glemsom købmandskunde eller butikstyv? Retten i Faaborg dømte tirsdag Lis Vigel, der er konservativ byrådspolitiker i Broby, for tre tilfælde af butikstyveri. Straffen er seks dagbøder á 250 kroner eller seks dages fængsel.

-

Glemsom købmandskunde eller butikstyv? Retten i Faaborg dømte tirsdag Lis Vigel, der er konservativ byrådspolitiker i Broby, for tre tilfælde af butikstyveri. Straffen er seks dagbøder á 250 kroner eller seks dages fængsel.

Lis Vigel og hendes mand Ole Vigel blev dømt for i tre tilfælde at have stjålet varer fra Dagli\' Brugsen i Allested-Vejle. Ifølge anklageren begik de tyverierne ved at lægge varerne i en papkasse under vognen og forlade butikken uden at betale for varerne.

Ægteparret Vigel har under hele sagen nægtet sig skyldig i butikstyveri. Men det har tirsdag formiddag ikke været muligt at få en kommentar fra den dømte.

Ifølge Indenrigsministeriets Valgbarhedsnævn er praksis i den slags sager ikke klar. I nogle tilfælde er kommunalpolitikere, der bliver dømt for butikstyveri, blevet kendt ikke-valgbare, mens andre sager ikke har haft konsekvenser for den dømte politiker.

 

 

 

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.