Politikere beskyldes for at være taburet-klæbere

Pernille Weiss-Pedersen, konservativt medlem af Fyns Amtsråd, kritiserer i dag i stærke vendinger den socialdemokratiske amtsborgmester-kandidat Poul-Erik Svendsens politiske tilnærmelser til Dansk Folkeparti.

Pernille Weiss er vred på socialdemokraterne

Pernille Weiss-Pedersen, konservativt medlem af Amtsrådet kritiserer i dag i stærke vendinger den socialdemokratiske amtsborgmester-kandidat Poul-Erik Svendsens politiske tilnærmelser til Dansk Folkeparti.
"Jeg ville aldrig nogensinde gå så langt over åen efter vand". Socialdemokraterne sælger ud af deres mærkesager, siger Pernille Weiss-Pedersen i dag til TV 2/FYN.
Poul-Erik Svendsen sagde i torsdags, at han efter amtsrådsvalget den 20. november vil invitere til et bredt samarbejde hen over midten i amtsrådet - en invitation, der også gælder Dansk Folkeparti.
Amtsrådsmedlem Ib Dalsfledt fra Dansk Folkeparti kommenterede samme dag invitationen med at sige, at holdningerne i Socialdemokratiet på social- og sundhedsområdet ligger nærmere ved Dansk Folkepartis end holdningerne i Venstre og Det Konservative Folkeparti.
Om tilnærmelserne siger Pernille Weiss-Pedersen: "Jeg mener, det er en udemokratisk og holdningsløs indstilling til at drive politik, som jeg ikke bryder mig om."

Oversigt

    Oversigt