Politikere: Vi har ikke besluttet eller fået en orientering om en ulovlig aftale

Anker Boye, Jane Jegind, Brian Dybro, Steen Møller og Peter Rahbæk Juel siger nu, at de ikke har deltaget i uformelle drøftelser om støtte til Odense Sport & Event.

Fredag aften udsendte de fem daværende medlemmer af økonomiudvalget i Odense Kommune en fælles pressemeddelse.

Politikerne afviser her enhver form for mistanke om, at de på et møde i maj 2013 skulle have drøftet den omstridte aftale om ulovlig erhvervsstøtte til Odense Sport & Event.

Mødet, som var af uformel karakter, handlede om afviklingen af det forestående Melodi Grand Prix og Odense Kommunes brug af Arena Fyn i forbindelse med afviklingen af det store musikarrangement.

"Vi har i Økonomiudvalget på intet tidspunkt besluttet eller fået en orientering om indgåelse af en ulovlig aftale. Vi henviser i øvrigt til Budget 2014, der er vedtaget den 9/10 2013, hvor beslutningen om en bedre udnyttelse af kommunens vederlagsfri brugsret af Arena Fyn og dermed styrkelse af muligheden for at tiltrække events besluttes. Vi ser frem til Kromann Reumerts undersøgelse", står der i pressemeddelsen, som er udsendt af Anker Boye, Jane Jegind, Brian Dybro, Steen Møller og Peter Rahbæk Juel.

Det pågældende møde var et såkaldt "uformelt" møde, og derfor er der ikke noget referat tilgængeligt for offentligheden.

TV 2/Fyn ville gerne have haft et interview med politikerne om det pågældende møde, men de har ikke ønsket at stille op.

Oversigt

    Oversigt