Politimand om sexkrænkers køkken: Lignede laboratorium

I den fynske sexkrænkers lejlighed og varebil fandt politiet glaskolber, blendere og en rygsæk med dildoer.

Flasker, glaskolber og blendere er kun nogle af de ting, som politiet finder under en ransagning i en lejlighed på Skippervænget i Odense, som viste sig at tilhøre den nu 41-årige tiltalte i en fynsk sexkrænkersag.

- Der var temmelig rodet, der lå alt mellem himmel og jord deroppe. Køkkenet var indrettet nærmest som et laboratorium, siger politiassistent Jens Christian Gravesen i Retten i Odense, hvor han torsdag morgen er blevet kaldt ind som vidne.

Sagen om den fynske sexkrænker eller manden i den røde bil, som den tiltalte CJ er blevet kendt som, blev indledt i sidste uge. Der har været mest fokus på, at CJ er tiltalt for at samle to små piger op i sin røde bil og krænke dem seksuelt i efteråret 2012.

Først mange måneder senere i juli 2013 blev CJ's dna matchet med overgrebene, da der opstod en brand i hans lejlighed. I den forbindelse fandt politiet betydelige mængder sprængstoffer og kemikalier samt forskellige våben i lejligheden.

Politiassistent Jens Christian Gravesen fortæller, hvilket syn der møder ham, da han undersøger CJ's mørke varebil efter at have ransaget den kaotiske lejlighed.

- Den er rodet og beskidt. I kabinen finder jeg forskellige patronhylstre og pakker med kogesalt, siger politiassistenten.

Det er først, da han åbner bagdøren til varerummet, at han får mistanke om, at varebilen kunne tilhøre den længe eftersøgte mand i den røde bil, som havde krænket de to piger.

I bagrummet lige bag gitteret ind til førersædet står der nemlig en rygsæk.

- Jeg åbner den, og jeg finder noget sexlegetøj i form af dildoer, jeg finder noget glidecreme, så finder jeg nogle elastikker, som er snurret sammen i bolde. Og så finder jeg en halsedise.

- Der begynder mine tanker at spore sig ind på, at det her kan være andet end en kemikaliesag. Det, der bliver endnu mere interessant, er, at nede i forrummet i rygsækken ligger der plasticstrips.

- Det er sådan nogle, der har været omtalt i sagen om de to piger, siger Jens Christian Gravesen i retten.

Derefter underretter han sin overordnede om, at varebilen kunne tilhøre den mand, som på det tidspunkt var eftersøgt for at have krænket to piger på Fyn. En dna-prøve viste et match.

Oversigt

    Oversigt