Polske mænd anholdt for bilradiotyverier

To polske mænd blev natten til onsdag anholdt i Haarby. Politiet mistænker dem for at have ihvertfald et bilradio-tyveri på samvittigheden, men formentlig har mændene begået endnu flere af slagsen.

-

To polske mænd blev natten til onsdag anholdt i Haarby. Politiet mistænker dem for at have ihvertfald et bilradio-tyveri på samvittigheden, men formentlig har mændene begået endnu flere af slagsen. De blev onsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Assens.

Mændene blev anholdt da betjente fra Odense Politi undrede sig over en mørk Mercedes, der holdt ved pølsevognen på Algade i Haarby. I bilen sad to polske mænd og her fandt betjentene også tre stjålne bilradioer. Bilen var desuden indrettet til at kunne skjule endnu flere tyvekoster. 

To andre polske mænd blev anholdt senere, da de kørte rundt i en polsk indregisteret bil i Assens. De blev dog senere løsladt, fordi de viste sig ikke at have noget med sagen af gøre.

Et vidne har desuden set en polsk registeret kassevogn køre rundt i Haarby ved 2-3-tiden tirsdag nat.

Spørgsmålet er, om der er tale om en større bande, der har specialiseret sig i at stjæle bilradioer. Fynske politikredse har også været hårdt ramt af sådanne tyverier, og Assens Politi undersøger nu om der er en sammenhæng. 

Oversigt

    Oversigt