Populært at købe julegaven på nettet

Fynske netbutikker har rigtig travlt op i den store højtid. Forening for internethandel skønner, at der foretages 25 procent flere køb på internettet i december.

Men det er ikke bare i forhold til årets øvrige måneder, internetbutikkerne oplever en stigning i salget. Julesalget stiger omkring 15 procent i december fra år til år, viser opgørelser lavet af Foreningen for Distance- og Internethandel.

Internetbutikken umas.dk, der har fysisk adresse i Svendborg, sælger smykker og boligprodukter, og indehaver Trine Lønfeldt bekræfter, at danskerne er blevet meget glade for at købe julegaver på nettet.

- Det går rigtig godt. Der er fremgang i forhold til sidste år. Der har været rigtig travlt i december måned. Her i december kunne jeg godt bruge et ekstra lager og have folk ansat, siger Trine Lønfeldt til TV2/FYN.

Foreningen for Distance- og Internethandel har gjort op, at der i oktober blev gjort over fire millioner køb på nettet til en værdi af over to milliarder kroner. Tallene for december er ikke klar endnu, men der ventes en stigning på op til 25 procent i forhold til en almindelig måned.

Foreningen for Distance- og Internethandel

Oversigt

    Oversigt