Populær ølbar åbner i Odense

Med ølbarer i både København og Aarhus er tiden kommet til Odense, hvor Mikkeller åbner til foråret.

Det er blot nogle få dage siden, at fynboerne igen kunne købe øl på det historiske Franck A, og nu bliver konkurrencen om tørstige kunders ølkroner igen intensiveret.

Brandet Mikkeller, der også har ølbarer i København, Aarhus og udlandet, har planer om at åbne i Store Gråbrødrestræde - tæt på blandt andre Café Kræz, Gertruds og Snik Snak. 

- Det er centralt, men stadig en smule ydmygt, hvilket passer godt til, hvem vi er. Herudover synes vi, at Odense mangler en god ølbar, siger administrerende direktør Mikkel Borg Bjergsø i en pressemeddelelse.

Kamp om fynboernes ølkroner

Odense har i forvejen flere deciderede ølbarer - heriblandt Christian Firtal, Ryan’s, Dunkbar og Carlsens Kvarter, men folkene bag er sikre på, at byen sagtens kan tåle endnu en.

Ifølge Mikkeller skiller ølbaren sig ud ved at brygge øl, der udfordrer kundens smagsnuancer. Øllene kender ikke grænser for hverken alkohol, humle eller bitterhed.

Mikkeller har ølbarer i USA, Spanien, Tyskland og Japan, og det nye gå i byen-sted åbner efter planen i Odense til foråret.  

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt