I det fynske folks tjeneste

Populær radiostation fejrer jubilæum

Henrik Poulsen stadig bag mikrofonen efter 10 år på S-FM

Morten Nielsen bag mikrofonen på radio S-FM

1 af 2

En lille radiostation i Faaborg kunne onsdag fejre 10 års jubilæum. Radiostationen har på et årti udviklet sig fra at være et ungdomsskoleprojekt til at være den dominerende lokalradio i Faaborg.

- Det startede som et vildt ønske på ungdomsskolen i Faaborg. Vi var nogle stykker der brændte for at lave radio, og da vi blev taget alvorligt, var der pludselig ingen vej tilbage, fortæller Henrik Poulsen, der har været med i alle 10 år.

Radio S-FM sender i dag popmusik og nyheder garneret med reklamer til hele Faabog og omegn. Radiostationen er på 10 år blevet uhyre populær i lokalområdet og blandt virksomhederne i Faaborg. Det blev demonstreret, da Faaborg Bil-center onsdag overrakte en check på 10.000 kroner i gave.

- Det er helt vildt og overvældende. Nu får vi chancen for at skifte vores gamle veltjente udstyr ud, siger Henrik Poulsen.

Lille virksomhed

I 1996 sendte amatørerne på radio S-FM kun få timer i weekenden, men i dag sender stationen på alle hverdage fra 6 til 24, og samtidig giver det levebrød til tre radionørder.
 
- Ja nu er det blevet et levebrød, og det er en virksomhed vi lever af, og nogle gange kan man godt lidt glemme den der pionerånd vi havde i starten, fortæller Morten Nielsen, der også har været med i alle årene.

Jubilæet blev fejret med reception på Restaurant Maritime onsdag eftermiddag.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.