Portrætter fra Nattens Dronning

Mænd og kvinder. Portrætter af gæster til Nattens Dronning dragshow i Odense.

Der var mænd klædt ud som kvinder, og mænd klædt som mænd. Kvinder klædt ud som mænd, og kvinder, som var de kvinder, de kom som. For nogle er påklædningen for en enkelt aften, for andre er det mere grundlæggende. Det var sikkert et frirum for en del af gæsterne, som havde en aften og en anledning til at kunne være dem, de er. For nogle er det underholdning at komme til dragshowet Nattens Dronning, mens det for andre helt sikkert har en større betydning, nemlig at kunne vise, hvem de er. Inderst inde. 

 
 
Foto: Morten Albek

Når jeg spurgte, om jeg måtte taget et portrætfoto, da de gik rundt og ventede før og i pausen til dragshowet i lørdags på Magasinet i Odense, sagde de allesammen ja. Nogle gik diskrete og lidt usikre rundt, mens andre stolte viste, hvem de er. Men de sagde allesammen ja uden tøven.

 
 
Foto: Morten Albek

Jeg spurgte ikke om deres navn, selvom det tit er det, vi gør, når vi viser billeder af mennesker i pressen. Men her er navnet ikke så vigtig. Det er ansigtet, der fortæller, hvem personen er. Jeg ville bare gerne portrættere dem, og måske vise en lille flig af hvem personen er inde bag ved den fine påklædning og sminken. De sagde allesammen tak for at få taget billedet. Selv tak for et lille øjebliksbillede af et menneske og en sindsstemning.

 
 
Foto: Morten Albek

 

 
 
Foto: Morten Albek

 

 
 
Foto: Morten Albek

 

 
 
Foto: Morten Albek

 

 
 
Foto: Morten Albek

 

 
 
Foto: Morten Albek

 

Oversigt

    Oversigt