Posten på vej ud igen efter strejke

De strejkende postchauffører er gået på arbejde igen efter en strejke på et døgns tid. Posten kommer nu ud igen. Først om et par dage er det hele normalt igen.

De strejkende chauffører i Post Danmark er gået i arbejde igen. Og det betyder, at posten igen kommer ud - omend med lidt klumper i leveringen. Post Danmark oplyser, at man regner med, at situationen er normal op til weekenden.

Chaufførerne i Post Danmarks Transport i København, Brøndby Ringsted og Odense gik natten til onsdag hjem, da de var utilfredse med ledelsens tilbud om en krone mere i timen. Chaufførerne kræver, at deres løn følger med priserne.

Forhandlingerne om en kommende overenskomst genoptages torsdag ved middagstid, nu da chaufførerne er gået i arbejde igen, lyder det fra posten.

Strejken betød, at udbringningen af posten stort set blev sat i stå på Sjælland og Fyn. Postbudene var ikke med i strejken - men posten kom ikke ud til distributionscentrene.

På trods af den overenskomststridige arbejdsnedlæggelse lykkedes det onsdag at få bragt post ud til det meste af Frederiksberg og Københavns indre by.

Post til og fra jyske husstande har ikke været berørt af strejken, oplyser Post Danmark til Ritzau.

Oversigt

    Oversigt