Postkasserne lukker i to døgn

Samtlige postkasser på Fyn vil nytårsaften enten være aflåste eller taget ned. I Odense og på Nordfyn vil alle postkasser være lukkede i to døgn.

Postvæsnet garderer sig mod hærværk

Samtlige postkasser på Fyn vil nytåraften enten være aflåste eller taget ned. I Odense og på Nordfyn vil alle postkasser være lukkede i to døgn.

Fra lørdag middag til mandag kl. 13 vil samtlige postkasser i Odense og på Nordfyn enten være aflåste. I de mest udsatte områder bliver postkasserne helt fjernet.

"Erfaringerne fra forrige år viser at postkasserne er et udsat objekt for fyrværkeri og hærværk. Og for at beskytte kundernes forsendelser og vores postkasser har vi valgt helt at lukke omkring årsskiftet", siger Postvæsnets områdedirektør for Fyn og Øerne, Erik Strunge.

Også i år har enkelte postkasser stiftet bekendtskab med kanonslag, men postchefen ønsker ikke at fortælle hvor mange det drejer sig om.

Lukningen af postkasserne er i år længere end de forrige år. Det skyldes at nytårsaften falder på en søndag, og da der alligevel ikke bliver tømt post lørdag, har postvæsnet valgt at lukke allerede lørdag middag.

Aflåsningen af postkasserne sker ved at klappen bliver aflåst, så det er umuligt at smide breve eller andre effekter ned i de røde kasser.

Oversigt

    Oversigt