I det fynske folks tjeneste

Postkort viser vej til din bil

Ærø Kommune udleverer postkort med kort over parkeringspladserne i Ærøskøbing og Marstal.

Er du glemsom og har parkret din bil i Marstal eller Ærøskøbing, så kommer Ærø Kommune dig nu til hjælp.

Kommunen har ladet fremstille to postkort med håndtegnede oversigter over byernes parkeringspladser.

Således er det bare om, at sætte et kryds på kortet, hvor din bil står - og sende kortet til for eksempel hjemadressen, Så har du sikret, at du kan finde din bil igen.

Og så alligevel ikke ...

Ærø Kommune har nemlig begået en sød, lille genialitet. I en pressemeddelse skriver kommunen, at "Gamle byer med smalle gader, såsom Marstal og Ærøskøbing, er ikke ideelle parkeringsgder. Derfor er det vigtigt, at de eksisterende parkeringspladser i de to byer udnyttes bedst muligt".

Så det er en win-win situation, som kommunen går efter.

Med sommerferiens komme er antallet af personer på Ærø steget markant. Dermed også mængden af bilister. Og er man ikke stedkendt, vil et postkort med byernes p-pladser være lige ved hånden og en god løsning i øjeblikket.

- Vi arbejder løbende på at skabe bedre parkeringsvilkår og lavede sidste år et par nye parkeringspladser i de to byer. Måske kender folk ikke til disse pladser, men med de nye kort håber vi på, at bevidstheden om de forskellige parkeringsmuligheder øges, siger Erhvervs-, Plan og Teknikdirektør Kirsten Johansen.

De to postkort udleveres hos Ærø Turist- og Erhvervskontor, Ærø Folkebibliotek og i Borgerservice på rådhuset. Desuden kan øens butikker få kortene til udlevering.