Poul Hansen har mod på mere efter sit stop i OB

Sportsdirektørjobbet i OB levede ikke op til Poul Hansens forventninger, men han vil gerne prøve det igen.

Poul Hansen er ikke afskrækket over et job som sportsdirektør i en fodboldklub i fremtiden, selvom han fredag sagde farvel til netop det job i OB, fordi det administrative fyldte for meget.

- Jeg er ikke afskrækket af tanken om at blive sportsdirektør igen. Alt det andet rundt omkring er bare ikke mig.

- Jeg har haft meget med det sportslige at gøre i OB, for selvfølgelig har du også det som sportsdirektør, men i en stor koncern som denne er der også meget administrativt at forholde sig til.

- Det fylder lidt for meget til mig. Jeg er mere til at planlægge holdets spillestil og at se på, hvordan fodbolden udvikler sig de næste tre, fire, fem år frem. Nu vil jeg først se tiden an, før jeg finder ud af, hvad jeg vil, siger Poul Hansen.

Poul Hansen fik jobbet i november 2011, og han er selv tilfreds med sit arbejde det ene år i OB.

- Det første halve år var jo sindssygt hektisk. Jeg skulle være træner på samme tid, og vi var i nød. I januar skiftede jeg 12 ud af 22 spillere ud i truppen, hvilket var planen. OB har skiftet træner, og i denne sæson spiller klubben på den måde, den gerne vil.

- OB ligger med i toppen som nummer fire i Superligaen, endda med en udsat kamp i baghånden, og klubben har fem spillere med på ligalandsholdet og U/21-landsholdets tur til USA. Det, synes jeg faktisk, er meget godt, siger Poul Hansen.

Spørgsmål: Men hvorfor stoppe, hvis det går godt?

- Det er også meget svært. Jeg har overvejet det meget, men fremadrettet tror jeg, at dette er det bedste for mig, selvom det sportsligt går godt.

Oversigt

    Oversigt