I det fynske folks tjeneste

Poul Hansen: Sindssygt heldigt point

OB-træner Poul Hansen ved godt, at hans hold var heldige med at få point i Farum.

OB-træner Poul Hansen ved godt, at hans hold var heldig med at få point i Farum.

For anden uge i træk lykkedes det for OB at hente point på udebane mod et tophold, men der var en verden til forskel på præstationerne.

Mens OB for syv dage siden spillede godt med i Parken, var fynboerne gevaldigt under pres her til aften mod FC Nordsjælland. Det erkender træner Poul Hansen, der kalder pointet heldigt.

- I pausen talte vi om, at det var som en træningskamp, hvor vi spillede syv mod 11. Vi ved godt, at det var et sindssygt heldigt point, siger Poul Hansen.

Med et point i dag har OB nu fem point ned til Lyngby under nedrykningsstregen, inden de to hold mødes næste søndag.

Poul Hansen tager en del ting med fra kampen i Farum frem mod de to afsluttende runder og glæder sig samtidig over pointet.

- Det betyder kolossalt meget. Matematisk betyder det meget, at vi har fem point til Lyngby i stedet for fire.

- Det andet er, at det ikke var rart at komme herfra med 0-4, når vi skal spille to kampe endnu, siger Poul Hansen, der var tilfreds med OB'ernes fight.

- Der var ingen, der lagde sig ned. Vi spillede ikke ret godt, men der var nogle, der løb flere defensive meter, end de havde drømt om, de ville. Når spillet ikke lykkes, er der nogle andre ting, der skal til, og det kan vi sagtens tage med herfra, siger Poul Hansen.

Ved du noget? Så send os et tip