Poul Hansen stopper i OB

OB må sige farvel til sportsdirektør Poul Hansen. Han stopper efter eget ønske i klubben. I den kommende periode vil cheftræner Troels Bech midlertidigt overtage alle de sportslige opgaver, mens adm. direktør Thomas Christensen overtager de administrative opgaver.

Det blev kun til lidt mere end et år i det blå/hvide jakkesæt for Poul Hansen.

Som forklaring på sin afgang siger Poul Hansen i en pressemeddelelse:

- Det har været et spændende og udfordrende job, hvor det administrative og den økonomiske styring har fyldt mere, end jeg havde forestillet mig, og det har klubben og jeg haft en dialog om. Jeg er først og fremmest interesseret i det fodboldmæssige, og derfor har jeg brugt tiden efter sæsonafslutningen på at tænke mig grundigt om, og jeg er kommet frem til, at det er den rigtige beslutning at stoppe i OB nu.

Poul Hansen er på juleferie lige nu og fortæller over telefonen til TV 2/FYN, at det det ikke har været en nem beslutning at tage.

På spørgsmålet om hvad han skal lave nu, har Poul Hansen kun et kort svar:

- Det ved jeg ikke ...

OB beklager Poul Hansens afgang

OBs administrerende direktør Thomas Christensen er ked af Poul Hansens beslutning om at stoppe.

- Der ligger mange administrative opgaver i jobbet som sportsdirektør i en stor koncern som OS&E, og det er naturligvis ærgerligt, at de fylder mere, end Poul havde forventet. Vi tager hans beslutning til efterretning med beklagelse, og samtidig er vi nødt til hurtigst muligt at se fremad. De kommende måneder og år skal vi bygge videre på den udvikling, der er sat i gang, og vi skal derfor finde den rigtige måde at komme videre på, siger Thomas Christensen.

Poul Hansen kom til OB som sportsdirektør i november 2011 og har arbejdet meget sammensætningen af den OB-trup, der er ved at blive spillet sammen i et nyt spilsystem.

En del af foråret bød dog på dobbeltjob, da træner Henrik Clausen blev fyret. Poul Hansen måtte trække i træningsdragten også, indtil Troels Bech blev ansat som ny træner.

- Vi har i efteråret set, at vi med omtanke og en god strategi har fået lagt grundstenene til det OB, vi ønsker at bygge op. Det har været det første step i den udviklingsplan, der lå i mine opgaver, og det har jeg været rigtig glad for at være en del af, siger Poul Hansen.

Oversigt

    Oversigt