Premier League-klub ansætter fynsk talentspejder

22-årig fynbo skal spotte fodboldtalenter for Premier League-klubben Crystal Palace.

Martin Larsen har scoret en tjans som talentspejder for den engelske fodboldklub Crystal Palace, og lønsedlen skal fremover sendes til Odense. 

Resten af sæsonen skal den 22-årige fynbo holde udkig efter fodboldtalenter i hele Skandinavien.

Det skriver Nordicbet

- Det er gået ret hurtigt med at få en aftale, så jeg kniber mig selv i armen over nu at skulle arbejde for en klub i Premier League, siger Martin Larsen til Nordicbet.

Droppede selv karrieren som spiller

Martin Larsen vogtede for fem år siden målet i FC Fyn og nåede endda til prøvetræning i både Brentford og Werder Bremen. Desværre fik han en skade og måtte droppe karrieren som aktiv spiller.

quote De seneste seks måneder har jeg via e-mail kontaktet en lang række engelske klubber, og mange svarede slet ikke tilbage

Martin Larsen, talentspejder

Siden da har han jagtet en ansættelse som talentspejder, ligesom sin far,Ole Nielsen, opnåede for OB og Everton. 

- De seneste seks måneder har jeg via e-mail kontaktet en lang række engelske klubber, og mange svarede slet ikke tilbage, fortæller Martin Larsen.

Talentspejderchef i Crystal Palace, Tim Coe, reagerede dog på Martin Larsens mail.  

- Og det er lidt sjovt, at det blev Palace. Min far gav mig for længe siden Simon Jordans (en af klubbens ejere, red.) bog, som virkelig var en øjenåbner for mig. Så begyndte jeg at holde lidt ekstra øje med Crystal Palace af den grund, fortæller den unge talentspejder. 

Efter sæsonen finder Martin Larsen og Tim Coe ud af, om samarbejdet kan fortsætte.

Oversigt

    Oversigt