Presset af trafikkaos: - Vores system risikerer at bryde sammen

Tre motorvejsramper i Odense er lukkede de næste otte uger, og det skaber store forsinkelser for FTZ Autodele, der leverer reservedele til hele landet.

FTZ Autodele på Hvidkærvej er blandt de virksomheder i det sydvestlige Odense, som bliver hårdt ramt af lukningen af tre motorvejsramper ved frakørsel 52.

Nogle steder skal man forvente op imod 20 minutters forlænget rejsetid for at komme på motorvejen, og det er meget for FTZ Autodele, der dagligt leverer reservedele til mekanikere i hele landet. 

- Vores logistiksystem risikerer at bryde sammen, fordi det er knivskarpt, at vi skal være der til tiden, for at det fungerer det hele, siger afdelingsleder Bent Jørgensen.

Hvis det går rigtig galt

De tre motorvejsramper vil være lukkede de næste otte uger.

Motorvejsafkørslen skal bygges om til et dynamisk ruderanlæg, som betyder, at færre bilister vil komme til at skulle holde tilbage for rødt, når vejarbejdet er færdigt.

quote Vi ved ikke, hvor galt det går.

Bent Jørgensen

- Vi ved ikke, hvor galt det går. Hvis det går rigtig galt, så må vi ændre tidspunkterne. Det kan være tidligere levering eller natlevering. Vi har indkaldt ekstra biler, så vi kan køre nødleverancer, hvis det er helt tosset, forklarer Bent Jørgensen. 

 

Glæder sig til ruderanlæg

Selv om det er træls nu og formentlig også de næste otte uger, ser FTZ Autodele dog frem til, at det dynamiske ruderanlæg står klar.

- Det kommer til at betyde varer til tiden, og det glæder vi os rigtig meget til, siger Bent Jørgensen.

Ombygningen af ramperne forventes afsluttet omkring den 1. juni. Vejarbejdet ved motorvejen startede i februar og forventes endeligt afsluttet i oktober. 

Sådan vil bilisterne skulle køre, når det dynamiske ruderanlæg står klar.
Sådan vil bilisterne skulle køre, når det dynamiske ruderanlæg står klar.

Oversigt

    Oversigt