Pris til fixerum i Odense

Socialpædagogernes Pris, der blev uddelt onsdag på forbundets kongres i Nyborg, går til medarbejderne ved stofindtagelsesrummet i Odense.

Prisen er ledsaget af en check på 30.000 kroner. De var indstillet til prisen af Socialpædagogerne Lillebælt.

- Det er det bedste sted at få anerkendelse fra, for ligesom os har Socialpædagogerne fokus på vigtigheden af at skabe relationer i arbejdet med sociale relationer, på betydningen af et godt tværfagligt samarbejde og sammenhængen mellem faglighed og et godt arbejdsmiljø, siger Heinz Wolf, leder af stofindtagelsesrummet.

Stofindtagelsesrummet har eksisteret i halvandet år, og har allerede haft en mærkbar effekt. Det viser den løbende registrering af de mange, der benytter stofindtagelsesrummet.

- Vi har 331 unikke brugere, og blandt dem har vi i 178 tilfælde - fordi vi har vundet deres tillid - kunnet "bygge bro" til andre tilbud, f.eks. i form af lægehjælp, forsorgshjem eller misbrugsbehandling. Alt sammen noget, der på sigt måske kan hjælpe dem ud af deres stofmisbrug, siger Heinz Wolf.

Om pengene, der følger med prisen, siger Heinz Wolf.

- Vi påtænker at bruge pengene på en fælles studie og inspirationstur til Holland, hvor man har gjort nogle spændende erfaringer, som vi måske kan bruge til at udvikle vores tilbud yderligere, siger Heinz Wolf.

Oversigt

    Oversigt