Profil vender hjem til Bulldogs: Søren Pedersen gør comeback

Odense Bulldogs forstærker truppen med den 25-årige Søren Pedersen, der dermed gør comeback i det fynske angreb.

Odense Bulldogs henter rutinerede kræfter ind til resten af sæsonen.

De kommer i form af den 25-årige Søren Pedersen, der efter fem år i Bulldogs-trøjen i sommer satte karrieren på standby og tog på en længere rundrejse i New Zealand med sin forlovede.

Nu er Søren Pedersen vendt tilbage til Danmark med ishockeysulten intakt.

– Jeg er på ingen måde kørt sur i det, men nu er tiden inde til at udleve nogle drømme, som hockeyen hidtil har lagt låg på. Hvis lysten er der, når vi atter er tilbage i Danmark, ved jeg, at jeg ikke kan holde mig væk fra isen, men om det bliver til ligahockey, må tiden vise, sagde Søren Pedersen i slutningen af april måned.

Og ligahockey blev det altså til igen for den vestjyske fynbo.

– Jeg har naturligvis tænkt grundigt over beslutningen, men det kom helt naturligt for mig. Jeg savnede hockeyen, og jeg har sulten til at jagte nye sejre med Bulldogs, siger Søren Pedersen, der var en vigtig del af holdet hos sidste sæsons pokalmestre.

– Odense har været der hele vejen, og der er et gensidigt godt forhold. Det er et fedt sted at være, jeg kender alle og trives supergodt her. Nu kommer jeg tilbage til alle mine venner på og uden for isen, og jeg glæder mig desuden meget til at spille foran fansene. Det giver mig en stor motivation, siger han.

Forstærkningen af den tovejsstærke center, der allerede har spillet 257 kampe i Bulldogs-dragten, er kærkommen både på og uden for isen. Dog kommer der til at gå lidt tid, før tilskuerne i Odense Isstadion igen ser Søren Pedersen på isen.

– Nu skal jeg bruge en masse tid på og uden for isen, og lægge så meget indsats og arbejde som overhovedet muligt. Hvornår jeg så er klar til kamp igen, det er i sidste ende op til trænerne og mig selv, hvornår jeg kan bidrage, forklarer han.

Søren Pedersen var allerede med til torsdagens træning, hvor han påbegyndte arbejdet med at genopbygge formen, så han igen kan blive klar til nye Bulldogs-kampe i trøje nummer 23.

Kontrakten mellem Odense Bulldogs og Søren Pedersen gælder i første omgang for den resterende del af indeværende sæson.

Oversigt

    Oversigt