Projekt skal styrke matematik og naturfag

Danske uddannelsesinstitutioner kan blive bedre til at undervise i matematik og naturfag. Lundbeckfonden har givet 1.352.600 kroner til projektet.

Projektet har titlen "Laboratorium for udvikling af undervisning og læring i matematik og naturfag fra dagtilbud til kompetencegivende uddannelser på et videnskabeligt og erfaringsbaseret grundlag."

Projektet udføres af Laboratorium for Sammenhængende Uddannelse og Læring (LSUL), som er en enhed, der består af Syddansk Universitet, UC Lillebælt og UC Syddanmark.

De tre uddannelsesinstitutioner er gået sammen om at udvikle en ny model for matematik- og naturfagsundervisning i Region Syddanmark.

Målet er at bygge bro mellem undervisningen og læringen i henholdsvis daginstitution, folkeskole og ungdomsuddannelse.

- Bevillingen gør det muligt at etablere fagdidaktiske udviklingslaboratorier i dagtilbud og skoler, hvor forskere, studerende og undervisere på pædagog- og læreruddannelser samt pædagoger og lærere kan samarbejde om en fornyelse af undervisning og læring i naturfagene og matematik, siger laboratoriets leder, professor mso Claus Michelsen fra på Syddansk Universitet.

Læs mere her

Oversigt

    Oversigt