I det fynske folks tjeneste

Protest mod lukning af Svendborg Sygehus

3000 underskrifter blev i formiddag afleveret til sygehusdirektøren på Odense universitetshospital.

Uvis fremtid

Jens Otte Jeppesen fik kvart i ti her til formiddag en stor bunke underskrifter fra køkkenpersonalet i Svendborg. Underskrifter givet i protest over en mulig lukning af køkkenet på Svendborg sygehus. 

- Man lukker en velfungerende arbejdsplads og vi har et højt serviceniveau til vores afdelinger og der bliver færre og færre arbejdspladser på Sydfyn - og der er ingen grund til at gøre verden værre siger ernæringsassistent, Annitta Jensen

Det er kun to år siden at køkkenet på sygehuset i Svendborg blev udvidet og ombygget for 5,5 millioner. Men en undersøgelse har vist at der kan spares 7,5 millioner årligt hvis al mad bliver lavet på Odense Universitetshospital.

Det er et spørgsmål om hvordan vi kan tilrettelægge vores samlede køkkenproduktion bedst muligt og det er i og for sig det vi kigger på og det vil vi forholde os til fortæller sygehusdirektøren, Jens Otto Jeppesen.

Hvis lukningen bliver en realitet vil 30 ud af 42 medarbejdere i køkkenet miste jobbet. Det er endnu uvist hvornår beslutningen bliver taget.

Sammen med underskrifterne afleverede personalet deres eget forslag til besparelse som modspil til rapporten.