Protester over lukning: Nej, nu må de sgu holde op

Den gamle jernalderlandsby i Næsby er truet på livet, fordi Børn- og ungeafdelingen i Odense skal spare over 30 mio. kr. Men på de sociale medier raser folk over forslaget om at lukke landsbyen.

Siden nyheden ramte tirsdag aften om, at Jernalderlandsbyen skulle lukke på grund af besparelser - har folk kommenteret ivrigt blandt andet på tv2fyn.dk og TV 2/Fyns facebookside.

Jan Radoor skriver: Som formand for Venstre Odense Nord er jeg helt uenig at lukke jernalderlandsbyen. Det overrasker mig, at Venstres medlemmer af udvalget kan støtte en lukning.

Jonathan Sietam Det er jo det mest fantastiske sted at holde sin sommerferie jeg er da stærkt i mod lukningen.....

Irene Lyng: Jamen hvad skal vi da også med kultur, historie og viden? Lad os endeligt lukke jernalderlandsbyen. De gør det jo godt, gode oplevelser,,gode kurset,etc.!!! Tænk jer dog om!

Brian Hansen · Det er helt galt....Der må 100% være andre steder der kan spares.....Borgmesterens telefon regning bare som et eksempel....

Leif Nielsen: Selvfølgelig skal den lukkes, så vi kan overfører pengene til Jane Jeginds bycykler og Ankers letbane.....

TV 2/Fyn mødte flere gæster i jernalderlandsbyen onsdag. Og her forstår man heller ikke planerne om at lukke den 42 år gamle jernalderlandsby.

- Det er jo hele Fyn der kommer til at miste det her værktøj til historieformidling, og det ville virkelig være en skam, siger Rasmus Twistmann Jørgensen.

En gruppe har oprettet facebookside Jernalderlandsbyen skal forblive åben

 

 

 

 

 

 

 

Oversigt

    Oversigt