Pytlick-assistent forlader Odense og fokuserer på Japan

Ulrik Kirkely stopper som assistenttræner i Odense for at koncentrere sig fuldt ud om Japans kvindelandshold.

Cheftræner Jan Pytlick skal have ny assistent i Odense Håndbold.

Således stopper Ulrik Kirkely i stillingen efter denne sæson for at koncentrere sig fuldt ud om jobbet som landstræner for Japans kvindelandshold, der deltager ved VM i år.

I en periode har han varetaget begge stillinger, men han kan ikke få det til at hænge sammen, selv om han finder jobbet på Fyn spændende.

- Samarbejdet med Jan Pytlick har fungeret perfekt, men jeg er selvfølgelig frustreret og ærgerlig over ikke at kunne være til stede hver gang.

- Ligeledes vil jeg i fremtiden skulle tilbringe endnu mere tid i Japan. Hverken Jan eller jeg kan leve med den løsning i en længere periode, siger Kirkely i en pressemeddelelse fra Odense Håndbold.

Pytlick ærgrer sig over tabet af Kirkely, som han også havde som assistent i jobbet som dansk landstræner.

- Jeg er meget ked af at stoppe samarbejdet med Ulrik Kirkely. Det har fungeret rigtig godt, og vi kender hinanden rigtig godt både gennem arbejdet i Odense Håndbold, men også fra landsholdet, siger Pytlick.

Han får fra den kommende sæson ny assistent i skikkelse af Bo Rudgaard, der aktuelt er assistenttræner i Viborg HK.

- Jeg glæder mig selvfølgelig rigtig meget til arbejdet i Odense Håndbold, hvor jeg kommer til at have stor fokus på udviklingen af den enkelte spiller.

- Alle kan blive skarpere på detaljerne, og det tager tid at spille en trup sammen, men det er svært ikke at have høje ambitioner med den trup, der er sat sammen, og vi vil alle sammen gerne vinde, siger Rudgaard.

Netop Odense og Viborg tørner sammen i kvartfinalerne i det igangværende DM-slutspil.

Oversigt

    Oversigt