I det fynske folks tjeneste

Pytlick overtager GOGs kvindehold omgående

Jan Pytlick overtager GOGs kvindehold allerede fra i dag

Han skulle først have tiltrådt som træner for GOGs kvinder til sommer - men den tidligere landstræner Jan Pytlick vil allerede overtage holdet i dag. Det oplyser klubben tirsdag.

Spillerne accepterer beslutning

Dermed har den hidtidige træner Peter Bruun Jørgensen fået en fyreseddel som træner. GOGs kvinder er i øjeblikket et point fra nedrykningsstregen og spiller onsdag en vigtig kamp mod Randers.

Spillerne fik besked om trænerfyringen mandag aften.

- Jan er en god træner, og når han er i kulissen, kan vi godt forstå klubben. Vi accepterer selvfølgelig fuldt ud klubbens beslutning, selvom vi er kede af. at vi ikke kunne gøre det færdigt sammen med Peter, for vi har været utroligt glade for ham, siger GOGs Winnie Mølgaard om trænerskiftet.

Får tilbud om andet job

Peter Bruun Jørgensen har fået tilbudt anden beskæftigelse i GOG og overvejer i den kommende tid om han vil tage imod tilbuddet. Han lægger ikke skjul på at han er skuffet.

- Selvfølgelig er jeg skuffet og ærgerlig. Jeg havde håbet på, at jeg kunne gøre mit arbejde færdigt. Jeg har haft fire gode år her, og derfor er det trist at slutte på denne måde, siger Peter Bruun Jørgensen om situationen.

Jan Pytlicks første opgave som cheftræner bliver onsdag aften, hvor GOG møder Randers.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.