Pytlicks hold tæt på overlevelse

Jan Pytlick sikrede GOG Svendborg endnu en sejr, og holdet er tæt på at have sikret overlevelse i kvindernes håndboldliga.

GOG Svendborg tog endnu et skridt mod overlevelse i kvindernes håndboldliga med en sejr på 34-19 ude over nedrykkerne fra Sønderjyske.

De fynske gæster var foran hele kampen, og ved pausen stod det 15-7. Scoringerne faldt bredt fra GOG' side, men Malene Dalgaard endte som topscorer med seks mål, mens Trine Jensen scorede fem gange.

Jan Pytlick sikrede dermed sit hold den fjerde sejr ud af fem mulige, siden han tiltrådte den 7. februar som redningsmand for det nedrykningstruede mandskab.

Der er stor spænding om nedrykning, og lørdag spillede to af kandidaterne Frederikshavn og Team Esbjerg uafgjort 18-18 efter føring til nordjyderne på 13-10 ved pausen. Team Esbjerg ligger næstsidst og til direkte nedrykning med 11 point, mens Frederikshavn har et point mere.